Afbeelding

Haar van Rhoon opent deuren

Algemeen

RHOON - Het mooie pand aan Dorpsdijk 142A, waar voorheen een schoonheidssalon zat gevestigd, heeft een complete metamorfose ondergaan. Vanaf zaterdag opent Femke Louter de deur van haar kapsalon 'Haar van Rhoon'. ,,We hebben veel werk verzet om er een prachtige, sfeervolle ruimte van te maken", vertelt Femke. ,,De open haard hebben we laten zitten en hier komt een fijne bank bij zodat de bezoekers van de kapsalon daar even lekker kunnen zitten en genieten van onze koffievarianten of verse thee van ThéCafé Rhoon."

Vijf jaar geleden bezocht Femke de schoonheidssalon en ze wist meteen dat dit hét pand was waar zij ooit haar eigen kapsalon zou willen beginnen. ,,Ik hield het in de gaten en was ondertussen in loondienst in Oostvoorne. Ik had er geen haast mee. Als ik voor mijzelf zou beginnen dan moest zowel de locatie als het pand perfect zijn." In juni zou zij trouwen met Mehmet, eigenaar van twee herenkappers in Spijkenisse en Brielle. ,,Vanwege corona ging onze bruiloft niet door, korte tijd later kwam dit pand vrij en toen was het snel gebeurd. Het budget voor de bruiloft zit nu in de nieuwe zaak. Ik ben er super blij mee en trouwen, dat doen we hopelijk over twee jaar."``
Femke volgt trainingen en cursussen om goed bij te blijven in de nieuwste (kleur)technieken. Voorlopig gaat zij op donderdag, vrijdag en zaterdag open. Op dinsdag en woensdag zal ze er alleen zijn op afspraak. ,,De zaak is groot genoeg voor personeel, dus dat staat in de toekomst zeker op de planning. Mensen kunnen een afspraak online maken of telefonisch.

Zaterdag 12 september om 14 uur wordt 'het lint' doorgeknipt door haar schoonmoeder en moeder. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen aan de Dorpsijk 142A.
www.haarvanrhoon.nl.

Advertenties uit de krant