Logo deschakelalbrandswaard.nl
Facebook foto fanpage Rita Young
Facebook foto fanpage Rita Young

Seniorenmiddag sv Poortugaal

POORTUGAAL - Na het succes van afgelopen jaar heeft sv Poortugaal besloten ook dit jaar tijdens de week tegen de eenzaamheid, een gezellige middag voor senioren te houden. Deze zal plaatsvinden op donderdag 3 oktober van 13.30 tot 16.30 uur in de kantine van sv Poortugaal aan de Albrandswaardseweg 84a. Onder het genot van een hapje en een drankje kan worden genoten van zangeres Rita Young, die nummers gaat zingen die u even terug in de tijd nemen.

Tijdens deze middag is er ook gelegenheid tot het spelen van bingo, maar is zeker niet verplicht. De middag is geheel gratis en bedoeld als een gezellig samenzijn met leeftijdsgenoten.

Aanmelden of meer informatie over deze middag kan via telefoonnummer 06-11156545 of per email aan senior@svpoortugaal.nl. Ook liggen er aanmeldformulieren in hoorwinkel 't Hoorhuys in de Kikkerstraat in Poortugaal.

Wie slecht ter been is of niet de mogelijkheid heeft zelfstandig naar de locatie te komen, kan dit aangeven bij de aanmelding. De organisatie zorgt voor een passende oplossing.

Meer berichten