Afbeelding
FOTO

Babypark geopend

Algemeen

BARENDRECHT – Babypark opende woensdag 4 juli op Vaanpark. De megastore bevindt naast Ikea. Het bedrijf is van de familie Timmer. echtpaar van Timmer begonnen in 1987 met een winkel van 40 vierkante meter en inmiddels is de tiende megastore geopend en is ook de onlinewinkel een grote hit. Tijdens de toespraken van de zonen Timmer werd vertelt dat ze maar liefst 400 sollicitatiebrieven hadden ontvangen en dus voldoende keus hadden voor de allerbeste . Het nieuwe team was bij de opening aanwezig. Burgemeester van Belzen opende samen met meneer Timmer en een hele rits kleine kinderen de megastore. 

Men vindt er alles voor baby of peuter, kinderkamers en accessoires voor tieners. Het pand aan Aalborg 15 heeft bijna 10.000 vierkante meter winkeloppervlakte en 320 eigen parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een flinke renovatie ondergaan.
Achter de klantenservice en kassa is een ruimte waar men kan loungen. Computers met daarboven de leus 'de laatste prijsgarantie' dagen klanten uit om zelf de prijs van hun product te checken. Tevens vindt men in de hal een collectie hippe babykleding en accessoires. In de 'fashionshop' zijn de laatste trends op het gebied van buikdragers en verzorgingstassen te vinden.
De verdiepingen zijn overzichtelijk ingedeeld. Ruim honderd baby- en kinderkamers zijn compleet ingericht. Uniek is de afdeling met kinderwagens. Heel veel merken hebben hier hun shop-in-shop en presenteren een uitgebreid assortiment. Op de testlaan - die bestaat uit verschillende materialen - kan de kinderwagen uitgebreid getest worden.
De Carseat experience centre heeft 260 autostoelen. Tot slot mag de juniorafdeling niet onvermeld blijven. Want Babypark biedt ook een ruim assortiment (doorgroei)meubelen voor tieners. Op de tweede etage, met uitzicht over de snelweg bevindt, zich The Kidchen, waar lekker en gezond eten centraal staat.
Morgenochtend, 5 juli om 10 uur gaat de deur open voor het publiek. www.babypark.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant