Sven Breukhoven scoorde de 0-1.
Sven Breukhoven scoorde de 0-1. Foto:

Overwinning voor sv Poortugaal

Algemeen

POORTUGAAL - Op een onmogelijk tijdstip, zeker gezien de wegwerkzaamheden, startte sv Poortugaal zaterdag om 18 uur voortvarend de uitwedstrijd bij VOC. Na vijf minuten stond het al 0-2 door een benutte strafschop van Sven van Breukhoven (derde min.) en een doelpunt uit een hoekschop van Shakur Zichem.

VOC nam vervolgens het spel langzaam over en via een mooie aanval werd het in de twaalfde minuut 1-2. Vervolgens werd het wat rustiger op het veld.

Een mooie aanval van de blauw-zwarten, die in de 32e minuut keurig door Sven Breukhoven werd afgerond (1-3).

Het eerste kwartier van die tweede helft was alleen een stuk minder verheffend. Sven Breukhoven liet na een uur bijna zijn hattrick optekenen, maar deze keer lukte het niet om de zojuist ingevallen doelman te passeren.

Even later lukte dat Shakur Zichem wel. De 1-4 zorgde voor een mooi feestje op het veld. Een kwartiertje voor het einde legde Bradley El Idrissi de lat nog wat hoger voor zijn concurrenten. Zijn 15e competitietreffer betekende de 1-5.

En daar was even later alsnog de hattrick van captain Van Breukhoven die voor de 1-6 zorgde.

Scheidsrechter Van Hesting floot rond 20 uur af. Het weekend werd bekroond met een tweede plek voor sv Poortugaal in de vierde divisie B.