Logo deschakelalbrandswaard.nl
Juliette collecteert voor haar toekomstige woning.
Juliette collecteert voor haar toekomstige woning.

Meer bouwstenen voor Villa STOER

ALBRANDSWAARD – Vorige week liepen in Rhoon 37 en in Poortugaal 15 collectanten voor Het Gehandicapte Kind . De helft van de opbrengst gaat naar het plaatselijke ouderinitiatief Villa STOER. Het motto van de collecteweek was 'geen kind alleen laat spelen'. Ook veel plaatselijke winkeliers hebben hun steentje bijgedragen.

De opbrengst in Rhoon bedraagt 3.537,94 euro. In Poortugaal is het bedrag opgehaald van 2.050,45 euro.  In totaal 5.588,39 euro, waarvan de helft naar Villa STOER gaat.  Villa STOER bedankt alle collectanten die door weer en wind langs de deuren zijn gegaan.  Ook de donateurs worden hartelijk bedankt. Villa STOER, de woning voor zestien jongelui met een verstandelijke (en eventueel lichamelijke) beperking in Albrandswaard, komt steeds dichterbij. Wie een perceel grond van ongeveer 1.500 vierkante meter weet, kan contact opnemen.

Daarnaast wil het bestuur van Stichting Villa STOER, de coördinator van Rhoon Anja bedanken dat  deze collecteweek mede bestemd was voor Villa STOER! In Poortugaal was dit  in 2018 ook al het geval.

Voor meer informatie over 'Het gehandicapte Kind':
Rhoon: Anja Bruijkers (06) 27 35 05 22
Poortugaal: Marianne Kleinjan-van Driel (06) 44 63 13 25, tevens contactpersoon voor Stichting Villa STOER.

Meer berichten