Afbeelding

Marianne Vermaat bij Steevast op Zondag

Algemeen

ALBRANDSWAARD – Voormalig redactrice van De Schakel, Marianne Vermaat is zondag 10 februari aanwezig bij 'Steevast op Zondag' van RTV Albrandswaard. Van 13 tot 14 uur praat radiomaker Jan Jongerius met Marianne over haar werk, wat zij deed bij de krant, haar bevindingen in Albrandswaard, haar visie op de Nederlandse en lokale media, maar ook over haar nieuwe uitdaging. Zij gaat aan de slag bij gemeente Albrandswaard als voorlichtster en gaat vele andere voorkomende zaken beheren en aansturen. Haar kennis van de omgeving zal haar daar zeker bij helpen. In het gesprek zal ook de muziekkeuze van Marianne voorbij komen.

In het eerste uur van 12 tot 13 uur is er aandacht voor de berichtgevingen en de actualiteit uit de brede regio rondom Albrandswaard, gemengd met een mix keuze van muziek.

Luisteren kan via de website www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM 107.1, op de radio kabel in Albrandswaard Mhz 99.0 en op de tv kanalen 28+ (analoog) en op kanaal 12 digitaal ( caiway). Terug luisteren is helaas NIET mogelijk, hier wordt wel aan gewerkt.

Volgende week is voormalig huisarts Gerard Bles uit Rhoon te gast. Hij is al vijf jaar weg uit Rhoon, maat wat doet hij nu als arts?

Advertenties uit de krant