Ocke en Fleur Molenaar (screenshot 'Helemaal het einde')
Ocke en Fleur Molenaar (screenshot 'Helemaal het einde')

VR-ander bij gezin Helemaal het einde

Algemeen

RHOON - In televisieprogramma 'Helemaal het einde' op RTL4 worden er vier gezinnen een jaar lang gevolgd, terwijl zij huis en haard hebben verlaten en in een ander land met een startkapitaal en een stukje grond en nieuw bestaan proberen op te bouwen. Vorig jaar was dit in Chili en dit jaar is dit Kaapverdie. Een van deze gezinnen bestaat uit Ocke en Fleur Molenaar, die halverwege dit jaar tevens de Internationale Makelaardij in zijn gegaan. Ze begonnen op Kaapverdië met Molenaar Investments.

Arianne Ouwerkerk van VR-ander uit Rhoon kwam met hen in contact. Arianne: ,,Doordat zij, mede door het RTL4-programma, meteen heel bijzondere projecten in de portefeuille kregen, maar dit niet meteen stormliep, ben ik met hen in contact gekomen. We hebben besloten dat VR-ander naar Kaapverdië zou komen om de objecten vast te leggen. Omdat de mogelijke kopers zich vooral in West-Europa bevinden, is gekozen voor een verkoopprijs in euro's en hebben we bepaald dat voor deze objecten een 360-graden-tour nu het meest effectief zou zijn.''

,,Potentiële kopers zien op hun smartphone, tablet of laptop of zelfs in een VR-bril meteen wat het pand te bieden heeft. Iets dat met reguliere foto's en plattegronden vaak lastig in te schatten blijft. VR-ander heeft samen met hen een aantal tours gemaakt. Wij zijn tevens gefilmd terwijl we hieraan werkt.'' Dat zal aanstaande maandag worden uitgezonden op RTL 4 vanaf 20.30 uur. Zie ook www.vr-ander.nl.

Advertenties uit de krant