Afbeelding

Kerstpakketten bij de Wereldwinkel

Algemeen

RHOON - Dit jaar besteedt de Wereldwinkel Rhoon extra aandacht aan het samenstellen van mooie fairtrade kerstpakketten. Het kerstfeest is een mooie aanleiding om cadeaus met een bijzondere boodschap te geven aan elkaar. En dat maakt een kerstpakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders dan de andere. 

Door de aankoop van een kerstgeschenk  bij de Wereldwinkel, helpt men namelijk mee aan een menswaardig bestaan van de producenten. De makers van de fairtrade producten krijgen de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, hun bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen.  Voorzitter Johan Wolfswinkel  benadrukt: ,,Het zou mooi zijn als de bedrijven in Albrandswaard zich hier samen hard voor gaan maken".

Uit het mooie en grote Fairtrade assortiment van de Wereldwinkels kan men een persoonlijk kerstpakket speciaal op maat laten samenstellen. Zo kan men al voor 35 euro een food pakket laten samenstellen met diverse Fairtrade original producten, Tony's Chocolonely en een vriendenkring kaarsenhouder. Of men laat de invulling van het kerstpakket over aan de ontvanger. Dat kan met een tegoedbon voor de Wereldwinkel Rhoon.

Wie interesse heeft kan contact opnemen met 06-319 191 55 of wereldwinkelrhoon@gmail.com. Langskomen aan de Julianastraat kan ook. De vrijwilligers denken graag mee.

Uit de krant

Advertenties uit de krant