Lombardije Interieur

Aan de zuidelijke rand van Rotterdam, in de directe nabijheid van Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard, treft u de showroom van Lombardijen Interieur.

Wat direct opvalt bij binnenkomst is de gastentafel. Tussen de vele indrukken en ideeën die opgedaan worden in onze showroom, is de tafel een moment van rust. Hier geniet u van een vers kopje koffie terwijl u verder wordt geadviseerd of u een voorstelling probeert te maken hoe de nieuwe gordijnen zullen hangen bij u thuis.

Thuis! Het interieur van uw woning is belangrijk, u woont er, u leeft er. De plek om je thuis te voelen. Daarom is de huiselijke sfeer van Lombardijen Interieur een goed begin voor een vernieuwde woonbeleving.

Op een oppervlakte van 400 m2 tonen wij de woontrends van nu. Wij geven u een indruk van ons uitgebreid assortiment van gordijnen, vitrage, tapijt, laminaat, vinyl, behang en zonwering.

Zowel voor jong, als iets ouder bieden wij hedendaagse en klassieke interieuroplossingen. Voor de laatste groep toont Lombardijen Interieur een scala aan comfortabele en praktische senior-bedden en –meubelen.

Lombardijen Interieur is gevestigd aan de Zenostraat waar u in de nabijheid gratis parkeert. Kom eens een kijkje nemen, u laten inspireren, de koffie staat klaar!

Afbeelding
Contactgegevens

Zenostraat 222
3076AZ Rotterdam

Tel: 010-4199079
E-mail: Info@lombardijeinterieur.nl
www.lombardijeninterieur.nl