Schildersbedrijf Walgaard

Puur vakmanschap en eersteklas service gecombineerd met kwaliteitsproducten en eerlijk advies: dát is waar Walgaard Schilders & Colors@Home Walgaard voor staan.

U zoekt een schilder, behanger of stoffeerder? Ons schildersbedrijf regelt dat, plus een grote selectie aan andere klussen, graag en vlot voor u. Walgaard Schilders werkt met ervaren professionals die oog hebben voor detail en die, waar mogelijk met u meedenken. Bovendien gebruiken wij uitsluitend de beste materialen. Een bijzonder hoog afwerkingsniveau is dan ook gegarandeerd en dat tegen heel gewone tarieven!

U doet het liever zelf? Dan heten wij u van harte welkom in onze uitgebreide woonwinkel. Bij Colors@Home Walgaard vindt u een breed assortiment aan producten om uw woning, bedrijfspand of instelling mee te verfraaien. Van verf en behang tot raamdecoratie en vloeren; in verschillende stijlen en voor elk budget. Zelfs voor woonaccessoires kunt u bij ons terecht. Desgewenst staan onze deskundige medewerkers u bij met advies op maat. En natuurlijk is het mogelijk in de winkel producten uit te kiezen en het aanbrengen, opmeten en/of monteren vervolgens aan ons uit te besteden.

Afbeelding
Contactgegevens

Dorpsstraat 4-6
3171EG Poortugaal

Tel: 010 5017227
E-mail: walgaard@colorsathome.nl
www.walgaardschilders.nl