Bedrijvengids

Broodhuys Zie Zo

WELKOM BIJ ZIEZO

In het centrum van Rhoon vindt u de sfeervolle en gezellige lunchroom By Ziezo. Hier kunt u genieten van een goed ontbijt, een aangename lunch of een lekker kopje koffie. De verse producten vormen de basis van de gevarieerde lunchkaart, evenals de diverse broodsoorten die zijn gebakken door de bakkers van het Vlaamsch Broodhuys. De gemoedelijke sfeer en smakelijke gerechten maken van lunchroom By Ziezo de ideale plek om te ontspannen.

Heeft u geen tijd om een bezoek aan de lunchroom te brengen? Dan kunt u dankzij de bestelservice van lunchroom By Ziezo thuis of op kantoor dagelijks genieten van uw lunch. U plaatst heel eenvoudig uw bestelling via deze website en lunchroom By Ziezo komt uw lunch bezorgen.

Sinds maart 2013 is lunchroom By Ziezo gestart met de verkoop van vers gebakken brood van het Vlaamsch Broodhuys. Deze bakkers gebruiken alleen de beste ingrediënten bij de bereiding van hun broden. Dit heerlijke brood wordt na bestelling speciaal voor u gebakken, zodat u altijd ambachtelijk, vers brood in huis heeft.

Ook voor uw complete catering bent u bij lunchroom By Ziezo aan het juiste adres. U heeft daarbij keuze uit koude en warme buffetten, verschillende soepen, fingerfood of een barbecue.

Kom eens langs bij lunchroom By Ziezo en informeer naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Broodhuys Zie Zo

Julianastraat 36

3161AK Rhoon

Tel 010 2017551