Afbeelding
Foto:

Talentendag bij sv Poortugaal

woensdag 3 april 2024 17:30

POORTUGAAL – sv Poortugaal houdt op woensdag 3 april vanaf 17.30 uur een talentendag. Jongeren kunnen hun skills laten zien. De jeugdopleiding van sv Poortugaal staat goed aangeschreven in de regio. Het streven is dat alle selectieteams op divisieniveau spelen. Daarnaast willen ze dat alle teams spelen met een herkenbare stijl, goed en verzorgd voetballen met discipline en normen en waarden hoog in het vaandel hebben staan. 

Uit de jeugdopleding worden spelers geleverd die de stap maken naar het eerste elftal, dat momenteel in de vierde divisie speelt.

De trainingen tijdens de Talentendag worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde selectietrainers. De Talentendag is voor jeugdspelers die nog geen lid zijn van sv Poortugaal, maar dat wel willen worden en die volgend seizoen in JO12 (geboortejaar 2013) tot JO19 (geboortejaar 2006) uit kunnen komen. Na afloop wordt er een evaluatie gehouden. Daarna zullen de geselecteerde spelers persoonlijk worden benaderd. 

Inschrijven

Aanmelden kan tot 23 maart via het inschrijfformulier op www.svpoortugaal.nl.