McPhisto speelt op 21 april in MCA.
McPhisto speelt op 21 april in MCA. Foto:

U2 Tribute Band McPhisto speelt try-out

zondag 21 april 2024 14:30

U2 Tribute Band McPhisto speelt op zondag 21 april een try-out in MCA in Rhoon.

Drummer Dennis, bassist Peter, gitarist Rob en zanger Walter zijn de vier mannen die samen McPhisto vormen. Ze werken vanuit hun grote passie en respect voor het werk van de legendarische Ierse rockband U2.

“U2 is bekend om de unieke sound en de tijdloze en krachtige nummers die je recht in je hart raken. En zeker ook om de spectaculaire live-concerten, zoals recent weer de serie shows in The Sphere in Las Vegas. En dat is precies het doel van Nederlands nieuwste U2 Tribute Band McPhisto: unieke en krachtige nummers brengen die je raken”, kodigt de band aan.

McPhisto speelt nummers die U2 tot een wereldband hebben gemaakt, zoals Angel of Harlem, Mysterious Ways , One, Elevation, I will follow, Beautiful Day, Still Haven’t Found what I’m Looking For, With or Without You, Pride (In the name of Love), New Year’s Day en Sunday Bloody Sunday. Deze meest geliefde en bekende klassiekers van U2 worden aangevuld met wat verrassingen en enkele minder bekende nummers. Deze setlist staat garant voor twee uur fantastische muziek.

McPhisto speelt deze nummers in zelf gearrangeerde unieke versies en met de energie, de passie en de onmiskenbare sound van de originele band.

De bandnaam is geïnspireerd op MacPhisto, het fictieve personage dat voor het eerst opgevoerd werd tijdens de legendarische Zoo TV Tour en ook in latere tours af en toe opkwam.

De toegang is gratis. Zaal open 14 uur, start optreden: 14.30 uur.