Afbeelding
Foto:

De omloop van Rotterdam

zondag 21 april 2024 8:00

REGIO – TC Barrhoppoort houdt samen met TC Voorne-Putten uit Spijkenisse en TC Zevenhuizen uit Zevenhuizen de Omloop van Rotterdam op zondag 21 april.  

De Omloop van Rotterdam is een toertocht van 120 kilometer om groot Rotterdam met de klok mee. Iedereen is welkom bij deze tocht, lid of geen lid. Wel zijn de kosten voor NTFU leden 3 euro en voor niet-NTFU leden 5 euro. Van 8 tot en met 9 uur gaan de deelnemers van start bij clubhuis TC Barrhopoort, Zuider Carnisseweg 103, 2993 AZ Barendrecht. 

De route is volledig uitgepijld, zodat men kunt genieten van de mooie omgeving en de schitterende natuur. De route voert via de Carnisse en Rhoonse grienden en de Spijkenissebrug naar de Beneluxtunnel richting Maassluis, evenwijdig aan het Scheur, een tak van de delta van de Rijn en de Maas. De route wordt vervolgd door de Broekpolder en via de Ackerdijksche plassen naar de Rottemeren. 

Het laatste deel gaat via Zevenhuizen eerst naar Nieuwerkerk aan de IJssel op weg naar de Van Brienenoordbrug. Het eindpunt bij TC Barrhopoort komt al snel in zicht. Bij de toerclubs kunnen deelnemers voor een koffiestop terecht. TC Zevenhuizen heeft haar koffiestop ondergebracht bij Boerderij De Koeienstal aan de Zuideinde 14 in Zevenhuizen. Alle informatie is te vinden op www.barrhopoort.nl

Voor vragen kan er gemaild worden naar info@barrhopoort.nl