Afbeelding
Foto:

Benefiet Bridgefestival

zaterdag 20 april 2024 10:00

POORTUGAAL - Lionsclub Rhoon Oude-Maas en bridgeclub De Stokpaartjes kondigen de zestiende editie aan van het Benefiet Bridgefestival, gepland op zaterdag 20 april. Het evenement, dat bekend staat om zijn gezellige sfeer en hoog niveau van bridgecompetitie, biedt een kans voor alle liefhebbers van het spel om deel te nemen.

Deelnemers kunnen zich verheugen op een dag vol spanning en competitie, verdeeld over drie niveaus. De A-lijn zal strijden om de prestigieuze wisselbeker, terwijl er in elke categorie prijzen te winnen zijn.

Het inschrijfgeld is dit jaar verlaagd naar 50 euro per paar, dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Om deel te nemen, volstaat het om het inschrijfgeld over te maken naar bankrekening NL27INGB0008092147 ten name van M. van Praag, onder vermelding van de namen van beide deelnemers en hun speelsterkte. Voor meer informatie of inschrijvingen kan men contact opnemen via 010-5013625 of via vpraag@kabelfoon.nl.

Sponsors worden ook van harte uitgenodigd om bij te dragen aan het evenement. Met een bijdrage vanaf 50 euro kunnen zij adverteren in het programmaboekje. De opbrengst van het festival zal dit jaar worden geschonken aan Hospice De Liefde, De Kansgroep (die onderwijs biedt aan thuiszittende kinderen) en de Stichting EsSaJo (die kansarme gezinnen ondersteunt).

Het festival zal plaatsvinden in De Brinkhoeve, Kerkstraat 12 in Poortugaal op 20 april van 10 tot 17 uur.