Afbeelding
Foto:

Gratis snotteren met ‘Tranen met Tuiten’

zondag 2 april 2023 11:00

HOOGVLIET - Publiek is weer van harte welkom bij de 15e editie van het Snotterfestival van het Hoogvlietse Smartlappenkoor Tranen met Tuiten. 

Op zondag 2 april staan de deuren van Party- en Congrescentrum De Heerlijkheid, Herikweg 5 in Hoogvliet open waar vijf koren optreden. Het feest begint om 11 uur, zaal open om 10uur gratis toegang. 

De deelnemende koren zijn Koor Nieuw Zuid uit Rotterdam, de Dortse Lijsters uit Dordrecht, Fruitig Geflipt uit Tiel, Trug in de Téd uit Beneden Leeuwen en natuurlijk Tranen met Tuiten uit Hoogvliet. Kortom, allemaal koren die hun sporen verdiend hebben in het smartlappen- en levensliederenrepertoire . Er mag uit volle borst meegezongen worden en uiteraard is er ook gelegenheid om de stembanden te smeren. 

De organisatie is ook deze keer weer in handen van het in 2004 opgerichte Tranen met Tuiten onder leiding van dirigente Wijnie Smits. Het koor bestaat uit ca. 65 leden die allen 50 jaar of ouder zijn. Gerepeteerd wordt er op donderdagavond in het clubgebouw van Speeltuinvereniging Zalmplaat, Hoekwant 30 in Hoogvliet. 

www.tranen-met-tuiten-hoogvliet.nl