Archieffoto 2021
Archieffoto 2021 Foto:

Help mee met Tuinendag

vrijdag 10 maart 2023 9:00

ALBRANDSWAARD – Welzijn Albrandswaard houdt een Tuinendag voor de minima in de gemeente. Het onderhouden van de tuin is vaak een struikelblok wanneer iemand dit zelf niet meer kan en daarnaast een klein netwerk heeft en weinig financiële middelen. Vanuit Welzijn Albrandswaard kan men zich twee keer per jaar aanmelden voor een tuinklus. Denk aan kleine klussen zoals het gras maaien, de heg snoeien, onkruid weghalen en kleine snoeiwerkzaamheden. Aanmelden via Vraagwijzer 010-5018322.                                                                                                         

Samen met Wim’s Tuinen en een aantal vrijwilligers gaan ze op 10 maart op pad om, zo mogelijk, de tuinen van deze inwoners onkruidvrij en toegankelijker te maken. Hierbij kunnen ze nog wel wat extra ‘groene vingers’ gebruiken die het project een dag(deel) willen ondersteunen. Opgeven via y.sitton@welzijnalbrandswaard.nl of via de vrijwilligerscoördinator Yvonne Sitton 010-5018322.