Afbeelding
Foto:

Memory Lane in Kasteel

zondag 29 januari 2023 15:00

RHOON – In Het Kasteel van Rhoon treedt op 29 januari tussen 15 en 18 uur de coverband Memory Lane op. Zij maken muziek uit de jaren zestig en zeventig. 

Memory Lane bestaat uit leadzanger Jan Terhell, Henk Kannegieter drums en zang, Tino Anraad toetsen en zang, Freek Adam gitaar, Leo van der Meijde slaggitaar en zang en Theo Suijker basgitaar. Elk van de mannen heeft wel met een bandlid een muzikaal verleden, dus de heren zijn goed op elkaar ingespeeld. 

Verwacht nummers van onder andere Creedence Clearwater Rivival, The Beatles, Q65, Elvis, Cliff Richard, Smokie, The Motions, Joe Cocker, The Searchers en nog veel meer. Kortom even lekker terug in de tijd.

Tickets á 7,50 euro via www.hetkasteelvanrhoon.nl/evenementen.