Afbeelding
Foto:

Dorpskerstzang ‘Een nieuw begin’

zondag 18 december 2022 13:30

RHOON - Na twee jaren van afwezigheid organiseert de Stichting Dorpskerstzang, in samenwerking met de Raad van Kerken Albrandswaard, weer drie Dorpskerstzang vieringen. De eerste viering zal plaatsvinden in de Dorpskerk in Heerjansdam, Molenweg 8 (17 december, 19.30 uur). De tweede en derde viering vinden plaats in de Maranathakerk in Rhoon, Kleidijk 2 (18 december, 13.30 en 19.30 uur). Alle vieringen zijn gratis toegankelijk. Tijdens de Dorpskerstzang worden bekende kerstliederen gezongen, kan er volop genoten worden van prachtige kerstmuziek en zal op eigentijdse wijze het kerstverhaal verteld worden. 

Het I.J.E.-koor Rotterdam, het I.J.E.-gelegenheidskoor en de I.J.E.-band met koperkwartet zullen onder leiding van Damyan Vermaas de muzikale invulling verzorgen. Ook zal harpiste Elsbeth Verheij haar medewerking verlenen. Dominee S. Teuwissen en dominee C. van Alpen zullen de kerstmeditatie verzorgen. 

Met in totaal meer dan 70 zangers, zangeressen en muzikanten belooft de Dorpskerstzang ook dit jaar weer een bijzonder geheel te worden. 

Kaarten zijn vanaf 1 december gratis te reserveren via www.dorpskerstzang.nl.