• Alles

Muziek op Rhoon

zaterdag 25 juni 15:00 uur

Foto:

RHOON – Een onvergetelijke editie van het Jazz-Blues-Funk-Soul evenement Muziek op Rhoon vindt plaats op zaterdag 25 juni. De line-up is nu bekend.

Level 42, Danny Vera, Ana Popovic, Zuco 103, Sugar Queen, Harlem Lake, The Legends ft., Michael Varekamp, The Club ft. Annemarie Binder, DJ Onno Paloma + DJ Thelonius

Niet alleen is de publiekslieveling Danny Vera behouden, maar ook is er nog een geweldige uitbreiding in de line-up met de Britse band Level 42. Leadzanger Mark King is met zijn herkenbare stemgeluid en basspel de constante factor in deze band die haar hoogtepunt beleefde in 1985 met de hits ‘Lessons in Love’ en ‘Running in the Family’.

Daarnaast vliegt Ana Popovic vanuit de USA in ,deze bekroonde gitariste, zangeres en songwriter vierde onlangs haar 20-jarig jubileum als reizende muzikant met de release van Live for LIVE (2020).

Zuco 103 zal, net als tijdens de editie van 2016, zorgen dat iedereen dansend en swingend van hun optreden zal genieten. Kijk voor meer informatie over alle optredens op www.muziekoprhoon.nl onder Line-up 2022.

Tijdens Muziek op Rhoon geniet je van middag tot na middernacht van deze geweldige (internationale) bands die jazz-, blues-, funk- en soulmuziek - of een mix daarvan - spelen. Uiteraard kun je ook terecht voor een hapje en een drankje bij diverse foodtrucks met afwisselend aanbod. Het terrein is vanaf 14:30 geopend, de optredens beginnen om 15 uur. 

Iedereen die in 2020 en 2021 heeft gekozen om het ticket te houden wordt bedankt voor het geduld en vertrouwen. Deze tickets zijn op 25 juni geldig. 

Tickets zijn te koop via www.muziekoprhoon.nl.
deel deze activiteit