Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Lichtjesavond Albrandswaard

dinsdag 10 december 19:00 uur

ALBRANDSWAARD - Na de prachtige avond in december vorig jaar, wordt ook dit jaar Lichtjesavond georganiseerd voor Albrandswaard. Dit jaar zal lichtjesavond Albrandswaard worden gehouden op dinsdag 10 december om 19 uur bij Tasman in Poortugaal.

Tijdens lichtjesavond herinneren we met elkaar de personen die we moeten missen tijdens een knusse avond met muziek en kaarslicht. De ceremonie worden begeleid door Evelien Ligthart, afscheidsbegeleidster en rouwdeskundige uit Albrandswaard. De avond wordt gevuld met muziek van Luizter. Zij brengen een uniek luisterverhaal op Lichtjesavond, live verteld, gezongen en ondersteund op de piano met bekende muziek die iedereen zal herkennen. Ook zal Burgemeester Jolanda de Witte aanwezig zijn om het eerste kaarsje aan te steken. Na de ceremonie is er een lichtjeswandeling door de Johannapolder met als afsluiting een drankje bij Tasman.

Wie een kaarsje wil aansteken en een dierbare wil herdenken tijdens de ceremonie, kan via www.lichtjesavondalbrandswaard.nl een kaarsje aanvragen. Een gepersonaliseerd kaarsje aanvragen kan tot 1 dec. Meer informatie via de Facebookpagina van Lichtjesavond Albrandswaard of de website. www.lichtjesavondalbrandswaard.nl.


deel deze activiteit