Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (4)
    Evenement

Workshop: Dikke Dames in kerstsfeer schilderen

zaterdag 23 november 13:00 uur

BARENDRECHT – Nog even en het is kerst. De laatste zaterdag van november gebruikt Thea Duijnisveld voor het geven van een workshops 'Dikke Dames' schilderen.

Kijk vooral bij de voorbeelden naar de Dikke Dames in Kerstsfeer. Leuk om te geven of zelf op te hangen.

Thea ontvangt u in haar atelier dat geheel naar de smaak van de Dikke Dames is ingericht. De workshop is echt een avondje uit en geschikt voor individu, met vriendinnen of met collega's. Geheel in stijl van de beroemde dames staat gezelligheid voorop. Natuurlijk gaat dat samen met zoetigheid en een drankje. Voor degene die niet van de dames gecharmeerd is heeft Thea genoeg andere voorbeelden om na te maken. Op de website staan alle afbeeldingen waaruit gekozen kan worden.

Sla de spijker thuis maar vast in de muur, want iedere deelnemer gaat aan het einde van de avond met een eigen creatie naar huis.

Ervaring is niet nodig. De doeken zijn voorgetekend. Men kan een eigen draai en kleur aan het schilderij geven. De workshops duren ca. vier uur en kunnen in overleg overdag of 's avonds gegeven worden. Als men niet in staat is om naar Barendrecht te komen is het ook mogelijk dat de workshops thuis worden gegeven. Kosten 32 euro inclusief koffie, thee, schildermaterialen en begeleiding.

Aanmelden kan via email: theaduijnisveld@hotmail.com of tel. 06-36320996.

Meer info: www.theaduijnisveld.com

Deze zaterdagworkshop begint om 13 uur.


deel deze activiteit