Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles

Workshop Dikke Dames schilderen voor iedereen

vrijdag 18 oktober 18:30 uur

BARENDRECHT – Thea Duijnisveld stelt vanavond,18 oktober, haar atelier weer open voor een workshops 'Dikke Dames' schilderen. Op onderstaande data kan men ook bij de ervaren kunstenares terecht voor het schilderen van de bekende 'dikke dames' schilderijen. Thea ontvangt u in haar atelier dat geheel naar de smaak van de Dikke Dames is ingericht. De workshop is echt een avondje uit en geschikt voor individu, met vriendinnen of met collega's. Geheel in stijl van de beroemde dames staat gezelligheid voorop. Natuurlijk gaat dat samen met zoetigheid en een drankje. Voor degene die niet van de dames gecharmeerd is heeft Thea genoeg andere voorbeelden om na te maken. Op de website staan alle afbeeldingen waaruit gekozen kan worden.

Sla de spijker thuis maar vast in de muur, want iedere deelnemer gaat aan het einde van de avond met een eigen creatie naar huis.

Ervaring is niet nodig. De doeken zijn voorgetekend. Men kan een eigen draai en kleur aan het schilderij geven. De workshops duren ca. vier uur en kunnen in overleg overdag of 's avonds gegeven worden. Als men niet in staat is om naar Barendrecht te komen is het ook mogelijk dat de workshops thuis worden gegeven. Kosten 32 euro inclusief koffie, thee, schildermaterialen en begeleiding.

Aanmelden kan via email: theaduijnisveld@hotmail.com of tel. 06-36320996.

Meer info: www.theaduijnisveld.com

Vrijdag 18 oktober

Vrijdag 25 oktober

Vrijdag 1 november

Vrijdag 8 november

Vrijdag 15 november

Zaterdag 23 november

De workshops beginnen om 18.30 uur. De workshop op 23 november begint om 13 uur.


deel deze activiteit