Logo deschakelalbrandswaard.nl
  • Alles
  • (4)
    Evenement

Verhalenhuis

donderdag 17 oktober 17:00 uur

Foto:

ALBRANDSWAARD - Na de zomer zijn er nog drie edities van het Verhalenhuis. Op 19 september, 17 oktober en 21 november.

Op 17 oktober komt stemacteur en verhalenverteller bij museum Rotterdam Jacqueline Sterenborg. 

Zij vertelt een verhaal van Toon Tellegen over Het verlangen van de egel. De egel voelt zich vaak eenzaam. Op een dag neemt hij zich voor alle dieren die hij kent uit te nodigen om op bezoek te komen. Maar tegelijk schrikt hij daarvoor terug, er kan zoveel misgaan bij bezoek.

De ervaring heeft inmiddels geleerd dat het publiek het initiatief Verhalenhuis heeft omarmd. De Buytenhof dient nu al ruim 1,5 jaar als locatie voor een goed verhaal en heerlijke, door vrijwilligers gekookte maaltijd, die vaak aansluit op het onderwerp van het verhaal. De maaltijd bestaat uit een hoofd- en nagerecht en koffie/thee. Het eerste glas wijn wordt gesponsord door Wijnhuis Rhoon. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. Kaarten á 20 euro zijn te koop via verhalenhuisalbrandswaard.nl/winkel/.

Er wordt altijd voorafgaand aan het Verhalenhuis gekookt, op de woensdagavond in De Buytenhof. Wie van koken houdt en mee wil helpen is van harte welkom. Neem hiervoor contact op met zorgboerderij@debuytenhof.nl. Het Verhalenhuis is een initiatief van Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard. Kijk voor meer informatie op https://gemeenschapsfonds-albrandswaard.nl.


deel deze activiteit