Afbeelding

Leerzame dag bij Intratuin

vrijdag 15 maart 2019 10:00

RHOON - Vrijdag 15 maart is er geen les voor alle kinderen in Nederland. Deze dag is er namelijk een nationale staking in het basis-, middelbaar en hoger onderwijs. Maar deze dag valt er heel veel te leren bij de Intratuin in Rhoon.  Zij organiseren een leuke, gezellige en leerzame dag voor alle kinderen.

In de hele winkel is er van alles te beleven. Kinderen kunnen een speurtocht volgen waar ze alles zullen leren over het voorjaar. Gevolgd door de leerzame workshops 'vogeltje knutselen van een kartonnen bekertje', 'voorjaarspotje maken', 'handlettering op terracotta potje', 'hippe pastaketting' en 'eigen versierde potje oppotten met een miniplantje'. Tussen al deze leuke en leerzame activiteiten door kunnen kinderen lekker springen op het springkussen, knuffelen met Angelo het reuze konijn, een vrolijke glittertattoo laten zetten, hun maag vullen met popcorn en een heerlijke zelf versierde pannenkoek en hun dorst lessen met een glaasje ranja.

Er is dus genoeg te doen. Men kan een strippenkaart kopen voor 10 euro bij de servicebalie en daarna meedoen met alle activiteiten.