Afbeelding
Foto:

Burgemeesterontbijt voor ondernemers

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Op woensdag 15 mei wordt het derde burgemeestersontbijt voor ondernemers gehouden. Op de agenda staat het thema agressie en geweld tegen ondernemers. Daarnaast is er de gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten, elkaar (beter) te leren kennen en informatie met elkaar uit te wisselen. 

Agressie en geweld tegen ondernemers komt overal voor en kan ook de ondernemer in Albrandswaard overkomen. In alle branches: agressief gedrag bij kassa’s in supermarkten, onbeschofte gasten in de kroeg of een boze passagier in personenvervoer. Soms is dit gedrag te voorkomen, maar vaak komt het onverwacht. Als de ondernemer en de medewerkers weten dat ze moeten doen als ze te maken krijgen met agressie en geweld, kunnen ze de situatie de-escaleren.  

Het ontbijt vindt plaats in het Gemeentehuis Albrandswaard, sport-/werkcafé, Stationsstraat 4 in Rhoon van 7.30 tot 9.30 uur.
Tijdens het ontbijt volgt een interactief programma met gastsprekers die kennis en inzicht kunnen geven over het thema agressie en geweld tegen ondernemers en hoe de ondernemer kan omgaan met geweld en agressie. Tijdens een korte training krijgen zij handvatten aangereikt om escalatie te voorkomen ter bescherming van zichzelf en aanwezige klanten.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich aanmelden door hun bedrijfsnaam, het aantal aanwezige personen, een telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon door te geven. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 13 mei viaondernemen@albrandswaard.nl

Advertenties uit de krant