Afbeelding

Einde OVA in maart 2025

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Het bestuur van OVA ouderenverenging heeft besloten om volgend jaar te stoppen met de vereniging. Het bestaande bestuur wil aftreden en op de openstaande bestuursvacatures zijn geen reacties binnengekomen.

OVA heeft de afgelopen negen jaar veel busreisjes georganiseerd, gezellige middagen, elke week koersballen en bridgen en hulp geboden bij de belastingaangifte. 

Er werd gestart met 350 leden en dit werden er 430. Op dit moment zijn het er nog maar 203. Het aantal leden is gedaald sinds de pandemie. 

OVA heeft er met een heel klein bestuur negen jaar lang voor gezorgd dat alles op rolletjes liep. Maar zij willen graag wat minder werk en verantwoordelijkheid. Ze brengen de maandelijkse nieuwsbrief uit en brengen deze rond, houden de financiën bij, de ledenadministratie organiseren de activiteiten etc. 

Het complete bestuur van voorzitter, penningmeester, ledenadministratie en evenementen heeft daarom na veel gesprekken besloten om te stoppen met hun werkzaamheden en af te treden, wat het einde van het bestaan voor OVA betekend.

OVA heeft voor dit jaar alle activiteiten tot december nog ingevuld.

Tijdens de jaarvergadering in maart 2025 zal het bestuur definitief aftreden. 

Dit betekent dat de Ouderen Vereniging Albrandswaard na 10 jaar in maart 2025 op houdt te bestaan.

Advertenties uit de krant