Afbeelding
Foto:

Vernieuwde winkel voor Bike Totaal Stout

Algemeen

RHOON - Wie Bike Totaal Stout aan de Kleidijk binnenstapt, ziet een vernieuwde winkel, met een ruimere opzet en een nieuw logo. ‘’Het werd tijd om de winkel een nieuwe look te geven”, zegt Arie-Willem Stout, eigenaar. ‘’Het nieuwe logo van Bike Totaal, de overkoepelende organisatie, kwam op het juiste moment. ‘’De vloer was nodig aan vervanging toe”, ligt Arie-Willem toe. ‘’De vloer was slecht en we waren ook wel klaar met het fietspad op de winkelvloer. We hebben nu een tegelvloer dat veel ruimer oogt en doordat het fietspad er niet meer ligt, kunnen we de fietsen ruimer opstellen. Ook is de zaak geschilderd en staan er nieuwe balies. In totaal is de winkel drie weken dicht geweest en werden de klanten bediend vanuit de werkplaats. ‘’De klanten hadden er begrip voor”, zegt Arie-Willem. ‘’En nu ze de nieuwe winkel zien, zijn ze ook erg enthousiast.”

Stout Fietsen bestaat al 99 jaar in Rhoon. Ooit werd het bedrijf opgericht door de opa van Arie-Willem. Hij begon in een schuurtje op dezelfde locatie aan de Kleidijk, waar hij fietsen, maar ook strijkijzers en witgoed verkocht. Iets wat in die tijd een ‘normale’ combinatie was. De vader van Arie-Willem, Wim en zijn broer Adrie namen de zaak over. Adrie overleed in 2000 en toen stapte Arie-Willem in. Wim komen de klanten ook nog vaak tegen, want hij doet zo nu en dan nog klusjes voor zijn zoon.

‘’Nederland is een fietsland”, zegt Arie-Willem. ‘’Dat merken wij ook. Er wordt steeds meer gefietst. Zeker de gepensioneerde groep gaat steeds meer fietsen. De veranderingen op fietsgebied staan dan ook niet stil. De elektrische fietsen worden steeds geavanceerder, geconnect aan je mobiel, kan je bijvoorbeeld alle fietsknooppunten downloaden en zo altijd op de juiste route fietsen, en ook de elektrische bakfietsen worden steeds meer populair. ‘’We verkopen tegenwoordig ook veel meer fietshelmen. Grappig als je bedenkt dat we dat een aantal jaren geleden nog maar vreemd vonden dat ze in andere landen fietshelmen droegen. Nu is dat alweer heel gewoon in Nederland.”

Het nieuwe logo van Bike Totaal is geel. Die kleur symboliseert vitaliteit, groei en optimisme. In het logo kan men een stuur, zadel en wiel herkennen. 

Verderop in deze krant staat een advertentie van Bike Totaal Stout, maar daarin mooie acties om de vernieuwde winkel met de vertrouwde service te vieren. 

Kleidijk 8, Rhoon. www.biketotaalstout.nl

Advertenties uit de krant