Barbara van B'ELL Boutique.
Barbara van B'ELL Boutique. Foto:

B’ELL boutique opent haar deuren

Algemeen

RHOON - Op 23 maart zal B’ELL boutique openen aan de Dorpsdijk 90 in Rhoon. Een winkel met allerlei unieke en betekenisvolle producten. Een plek waar iedereen weer een mooi cadeau kan kopen.

Het gezicht achter B’ELL is Barbara. Een aantal jaar begonnen met het maken van een eigen sieradenlijn en webshop, maar inmiddels ook bekend van de workshops en kinderfeestjes. Een droom die uitkomt nu zij het leuke pand aan de Dorpsdijk 90 in Rhoon mag betreden. “Ik open een winkel waarin ik allerlei unieke en betekenisvolle artikelen wil verkopen”. Niet alleen haar eigen sieraden, maar ook handgemaakte producten van andere lokale ondernemers kan je er vinden. “Elk product in de winkel kies ik met aandacht uit en sta ik volledig achter”. Van handgemaakte keramiek, tot zelf samengestelde olierollers, tot eetbare bloemen: allerlei bijzondere producten. Maar ook edelstenen, woonaccessoires, cadeauartikelen, affirmatiekaarten voor kinderen, tassen en nog veel meer.

Na een grondige opfrisbeurt is het pand helemaal klaar voor een nieuwe start. Op 23 maart gaat B’ELL boutique open en om dit te vieren gaan ze ook nog eens leuke prijzen weggeven. Dorpsdijk 90 in Rhoon

Advertenties uit de krant