Afbeelding

Bewoners Klepperwei verhuizen naar Hooge-Werf

Algemeen

ALBRANDSWAARD – Argos wil in haar huizen de ouderen passende zorg en behandeling bieden in een moderne en veilige omgeving met innovatieve voorzieningen. De Hooge-Werf in Poortugaal is voorzien van alle faciliteiten, activiteiten en heeft, net als de Klepperwei, professioneel en toegewijd personeel.
Door de veranderde zorgvraag voldoen de appartementen in de Klepperwei echter niet meer aan de standaard die Argos Zorggroep haar bewoners wil bieden. Daarom verhuizen de appartement-bewoners van de klepperwei in de week van 24 tot en met 28 oktober naar de Hooge-Werf. De bewoners op de verpleegafdelingen in de Klepperwei verhuizen niet. Zij verhuizen later. Momenteel biedt Argos Zorggroep in deze appartementen nog steeds de zorg die voldoet aan de gestelde eisen.

In goed overleg met de lokale cliëntenraad en de lokale ondernemingsraad is een verhuisplan opgesteld. In de Klepperwei blijven de verpleging en bestaande faciliteiten beschikbaar. Opname op de verpleegafdelingen in Klepperwei is en blijft mogelijk. De Brasserie van de Klepperwei blijft open voor de cliënten, familieleden en wijkbewoners en ook het tijdelijk verblijf van Het Boerderijtje in de Klepperwei blijft toegankelijk voor de cliënten, familieleden en wijkbewoners.

In de Hooge-Werf is het gehele aanbod van faciliteiten, dagbesteding en verblijf voor ouderen met een lichamelijke beperking en/of dementie beschikbaar. Opname op de verpleegafdelingen in Hooge-Werf is en blijft mogelijk. Opname in de appartementen in Hooge-Werf is vanaf nu weer mogelijk. Wijkbewoners zijn van harte welkom om van de faciliteiten en voorzieningen gebruik te maken en externe cliënten kunnen de dagbestedingen in de Hooge-Werf blijven gebruiken. Mede om mantelzorgers te ontlasten.
Betrokken cliënten, familieleden, vrijwilligers en medewerkers van de Klepperwei en de Hooge-Werf zijn tijdens informatiebijeenkomsten zorgvuldig geïnformeerd en reageren met begrip op deze wijzigingen.

Advertenties uit de krant