Optreden bij OVA

POORTUGAAL - Het Gewestelijk Senioren Orkest treedt op dinsdagmiddag 9 april op bij OVA.
Zij hebben al eerder een concert voor OVA verzorgd, waarbij steeds met plezier teruggedacht wordt.

Het Harmonieorkest staat onder leiding van dirigent Richard Vrijhoef. De leden komen uit diverse woonplaatsen en komen elke week in Maassluis bij elkaar om te repeteren. Het orkest telt circa 34 leden, waarvan de leeftijd van het jongste lid 63 jaar is. Sommige leden spelen al in dit orkest vanaf de oprichting. Men geeft regelmatig concerten bij evenementen en in zorgcentra. De muziek, die ten gehore wordt gebracht, is een mengeling van klassiek en populair. 

Deze middagbijeenkomst is geheel gratis voor OVA-leden, inclusief koffie/thee. Niet-OVA-leden zijn welkom tegen een entreeprijs van 7,50 euro per persoon, inclusief koffie/thee.

De Brinkhoeve, Kerkstraat 12, Poortugaal. Aanvang 14 uur. Zaal open 13.30 uur. 


Bloesemwandeling Buytenhof

RHOON – Bezoekers van De Buytenhof kunnen weer een bloesemwandeling maken. Haal een opdrachtenblad bij de boerderijwinkel en volg de nummering van de bordjes in de boomgaard. De wandeling is gratis en reserveren is niet nodig. Plukken van het bloesem is niet toegestaan. www.debuytenhof.nl.


Pasen en kustwacht in Steevast op Zondag

ALBRANDSWAARD – In het radioprogramma Steevast op Zondag, zal zondag 31 maart van 12 tot 13 uur aandacht besteed worden aan Pasen en een terugblik naar de musical Jesus Christ Superstar omdat deze begin jaren zeventig nogal wat stof deed opwaaien. Ook het reisverslag van Wil Krauweel is te beluisteren. 

Van 13 tot 14 uur is er aandacht voor de kustwacht, Edwin Granneman is communicatieadviseur en zal uitleggen wat de noodzaak is van een moderne kustcontrole. 

Presentatie Piet Vermeulen, Techniek en muziek Bas van Driel. Herhaling zondagavond van 20 tot 22 uur.

www.rtvalbrandswaard.com.