Mojo Man.
Mojo Man. Foto:

Mojo Man bij Live op Zondag

ALBRANDSWAARD - In de serie Live op Zondag is er op zondag 24 maart weer een live optreden. Dit keer van het elfkoppig collectief Mojo Man.
Aangevoerd door de charismatische zanger Marcel Duprix dendert dit elf-man sterke collectief, met vijf man blazerssectie, vol bravoure door Rock, Soul en Rhythm & Blues, met als eigen handtekening die vet tetterende trompetten en saxofoons.
Mojo Man maakt muziek voor een groot publiek. De invloeden van The Rolling Stones, Jimi Hendrix, en Otis Redding zijn duidelijk hoorbaar en maken hun sound een feest van herkenning. Of zoals ze de sound zelf noemen; Balls & Horns.

De basis voor de band werd in 2014 gelegd, met een heel herkenbare live sound die toch even afwijkt van de massa. Mojo Man krijgt vorm in een puur, ongepolijst recht-voor-zijn-raap collectief: het tienkoppig ‘music monster’. Groots, stevig en swingend. Alle opgedane ervaring op podia als Rhythm & Blues Night Groningen, Ribs and Blues, Breda Jazz, Bevrijdingsfestival Wageningen en North Sea Jazz Club hoor je terug in de energieke sound van een goed op elkaar ingespeelde band.

Kaarten voor Mojo Man à 15 euro (exclusief servicekosten) zijn verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl onder Live op Zondag. De zaal gaat om 15 uur open en de band zal rond 16 uur starten. Het optreden is op zondag in een zaal bij Abel Grand Café en Restaurant te Poortugaal. Dit is tevens het laatste optreden in de serie Live op Zondag in de aanloop naar het festival Muziek op Rhoon op 29 juni.