Workshop knikkerbaan bouwen bij Plusklas

BARENDRECHT - Plusklas Barendrecht houdt op 16 maart, in het kader van de week van de Hoogbegaafdheid, een workshop knikkerbaan bouwen voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van 6 tot 10 jaar. De workshop duurt van 10 tot 12 uur en wordt gehouden in de ruimte van Plusklas Barendrecht aan het Middeldijkerplein 3a in Barendrecht.
Tijdens de workshop zullen de kinderen hun creativiteit, ruimtelijk inzicht en technische vaardigheden gaan gebruiken om met papier en karton een knikkerbaan te maken.
De kosten zijn 15 euro. Aanmelden via Joanne.Spreij@PlusklasBarendrecht.nl of via 06-11261023. Begeleiding door Joanne Spreij, begeleider van Plusklas Barendrecht.

Voor meer info: www.plus
klasBarendrecht.nl.


INGEZONDEN

Familieopstellingen voor ziektes en blessures

Het Coachkwadrant houdt op 6 april een workshop familieopstellingen voor ziektes en blessures in gebouw ‘t Centrum in Rhoon.

Familieopstellingen met ziekte kunnen diepgaande inzichten bieden in de dynamiek van familierelaties en hun impact op gezondheid. Deze opstellingen kunnen onthullen hoe onderliggende familiepatronen en onverwerkte emoties bijdragen aan ziekte en gezondheidsproblemen. Door het verkennen van de verborgen dynamiek binnen de familie kunnen deelnemers helende inzichten verwerven en stappen zetten naar genezing en herstel.

Je kan de workshopdag zien als een mini retraite waarin niet alleen geest maar ook het lichaam liefde en aandacht krijgt. Wij bieden namelijk een lekkere en gezonde vegetarische lunch aan met respect voor de mens en natuur. Daarom kiezen wij ervoor om zo biologisch en lokaal mogelijk onze producten uit te zoeken en geven wij graag een extra woordje uitleg over wat wij ‘s middags serveren.
Naast alle opstellingen, begeleid door Bart, zal filosoof en metafysisch coach Arne een korte lezing geven over het collectieve bewustzijn en wat het is om mens te zijn.

De workshop begint om 10.00 en eindigt om 17.00. Bij de deur hebben wij een ‘brievenbus' staan waarin u een anonieme envelop met inhoud kunt doen. Standaard vragen wij 55 euro, maar mensen die in financieel zwaar weer verkeren, kunnen een andere bijdrage kiezen. Hierdoor weten wij nooit welke deelnemer welk bijdrage levert en is iedereen gelijk tijdens de workshopdag.

Inschrijven en meer informatie vind je op www.coachkwadrant.nl. Je kan je ook inschrijven door te mailen naar contact@coach
kwadrant.nl of te bellen naar 06 - 22118860