De statiegeldbonnen leverden 147,10 euro op voor Christina.
De statiegeldbonnen leverden 147,10 euro op voor Christina. Foto:

Christina haalt geld op voor Haarwensen

RHOON - Christina Sant (11) is al een lange tijd haar haren aan het sparen zodat ze volgende maand haar lange lokken kan doneren aan stichting Haarwensen. Zij vertelde hierover in De Schakel op 13 april. Ook was ze begonnen met geld in te zamelen zodat de stichting daadwerkelijk een haarwerk van haar haren kan maken. Bij de MCD kon men de statiegeldbon tijdelijk doneren aan Christina's actie. Ze haalde hiermee 147,10 euro op. Ze wil iedereen die gedoneerd heeft, hiervoor hartelijk bedanken.
Wie ook nog wil doneren kan dat doen via www.haar
wensen.nl/
acties/306/ik-doneer-mijn-haar-jij-ook


Lokale belastingen al betaald?

REGIO - In februari verstuurde SVHW het aanslagbiljet lokale belastingen. Tot 31 mei hebben inwoners de tijd om de aanslag te betalen of om automatische incasso aan te vragen. Wanneer er op tijd betaald wordt, voorkomt dat een aanmaning met extra kosten. Een aanslagbiljet kan per post maar ook digitaal via Mijnoverheid zijn ontvangen. De belastingaanslag staat dan in de persoonlijke Berichtenbox. Belastingaanslagen zijn ook terug te vinden via www.svhw.nl bij ‘Mijn SVHW’.

Minimum inkomen

Wanneer inwoners een minimum inkomen en geen vermogen hebben, kunnen zij in aanmerking komen voor kwijtschelding. Een aantal belastingen hoeft men dan niet te betalen.

Vragen

Voor vragen: SVHW via (0186) 577 222 of (0800) 020 08 73 of kijk op www.svhw.nl.