Rachelle Denkers geeft uitleg.
Rachelle Denkers geeft uitleg. Foto:

Informatieve ochtend bij AutoMaatje

ALBRANDSWAARD - Op donderdag 11 mei vond er een informatieve ochtend plaats voor de chauffeurs van AutoMaatje. 

Bijzonder leuk aan deze ochtend was dat er zowel chauffeurs van AutoMaatje Albrandswaard als van AutoMaatje Barendrecht aanwezig waren. “Heel leuk om kennis met elkaar te maken en elkaar eens te zien en te spreken”, vertelt een medewerker van Welzijn Albrandswaard. 

Ergotherapeut

Bij de bijeenkomst was Rachelle Denkers aanwezig. Zij is ergotherapeut bij Ergotherapie Barendrecht. Rachelle heeft de aanwezige chauffeurs voorzien van informatie en tips over het verantwoord helpen van inwoners in en uit hun auto. 

“Wij vinden het van groot belang dat onze chauffeurs het werk als chauffeur goed kunnen uitvoeren en hier geen lichamelijke klachten en/of ongemakken door oplopen. We kregen handige tips van Rachelle over hoe help je iemand veilig en verantwoord opstaan uit de auto en hoe laat je iemand veilig en verantwoord plaatsnemen in de auto?”

Rachelle liet ook zien van welke hulpmiddelen de chauffeurs en inwoners gebruik kunnen maken om in en uit een auto te stappen. En hoe tillen we rollators en een opvouwbare rolstoel in de auto? Zo kregen de chauffeurs tips die ze bij hun ritten kunnen toepassen. 

Kortom een gezellige en leerzame ochtend voor alle chauffeurs.