Beide ploegen kregen kansen in de tweede helft.
Beide ploegen kregen kansen in de tweede helft. Foto:

Geen eenvoudige wedstrijd voor sv Poortugaal

POORTUGAAL - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van sv Poortugaal tegen ARC.
Sv Poortugaal begon goed aan de wedstrijd. Het middenveld was het domein van de blauw-zwarten en het veldoverwicht werd via Steven Hamann door een kopbal in de 20e minuut omgezet in een 1-0 voorsprong. Na een half uur was het Jeffrey Duijnstee die ook hoger sprong dan de defensie van ARC, waarmee de thuisploeg de voorsprong verdubbelde. Toch lieten de bezoekers vlak voor rust via Boyd Baatje zien dat de tweede helft geen formaliteit zou worden: 2-1.
Beide ploegen kregen kansen in de tweede helft, maar het overwicht dat sv Poortugaal in de eerste helft had, werd in het tweede bedrijf toch wat weggegeven. Dan de overwinning maar uit de strijd slepen en blij zijn met het eindsignaal. Maar ARC gaf zich niet zo gemakkelijk gewonnen en toen Boyd Baatje vanaf 11 meter via een strafschop aan mocht leggen stond na 69 minuten de eindstand van 2-2 op het scorebord. Dat wist toen nog niemand, dus werd er door beide partijen in de figuurlijke zin nog geknokt voor de winst.

Zaterdag gaat sv Poortugaal op bezoek bij titelkandidaat Kloetinge. Aftrap 15 uur.