Het GJO kamp vorig jaar.
Het GJO kamp vorig jaar. Foto:

Aanmelden GJO Kamp in Otterlo

ALBRANDSWAARD - De inschrijvingen van de zestigste editie van het GJO kamp staat open. Het GJO kamp is bedoelt voor alle kinderen in groep 4 tot en met 8 uit Albrandswaard en omstreken. De week bestaat uit een week vol sport, spel en gezelligheid in de mooie omgeving van Otterlo. Verschillende activiteiten zoals een dropping, speurtocht en sportdag staan op het programma. Dit jaar is er een nieuwe groepsaccomodatie, De Houtkamp, te Otterlo. De week vindt plaats van 5 tot en met 12 augustus. Het belooft een geweldige week te worden met veel buiten zijn en zonder mobiele telefoon. Meer informatie een aanmelden via www.gjorhoon.nl.


Bingo eens per maand in De Boekenstal

POORTUGAAL - Welzijn Albrandswaard kreeg het verzoek om eens per maand een bingo te organiseren in Poortugaal. Vanaf juni wordt daarom op de vierde woensdag van de maand een bingo gehouden in Wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34.
De eerste data zijn 28 juni, 26 juli, 23 augustus. Van 10 tot 12 uur worden negen rondes gespeeld, een kaart kost 5 euro, inclusief koffie/thee.

Aanmelden via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322.