Foto M. Hulsman.
Foto M. Hulsman. Foto:

WCR in slotfase langs Steeds Hooger

RHOON - WCR begon voortvarend aan de wedstrijd in Rotterdam Noord. Al in de 5e minuut stond de ploeg uit Rhoon op voorsprong. Een scherpe voorzet van Kevin werd door de verdediger van Steeds Hooger tot doelpunt gepromoveerd.

WCR kon niet lang van de voorsprong genieten. Het was Steeds Hooger dat continu feller bleek dan WCR. Een aantal hoge ballen werden moeilijk verwerkt. Enkele minuten later stond de gelijkmaker alweer op het scorebord. In het verdere verloop van de eerste helft bleek Steeds Hooger gevaarlijker. Buiten het afgekeurde doelpunt vanwege hands wist Steeds Hooger echter niet te scoren.

In de rust werden er een aantal kleine positiewijzigingen doorgevoerd. WCR kreeg meer grip en was minimaal gelijkwaardig aan Steeds Hooger, dat nog altijd er bovenop klapte.

Halverwege de tweede helft viel er aan beide kanten kort achter elkaar een doelpunt. Eerst wist Melvin een vrije trap in de kruising te krullen. Later was het Steeds Hooger met een gevaarlijke hoge bal, 2-2.

Keeper Robert redde een aantal maal knap. Daarnaast wist WCR een aantal grote kansen niet te verzilveren. Uiteindelijk kreeg WCR in de laatste minuut een strafschop nadat de keeper aanvoerder Bas neerhaalde. Melvin schoot hard raak, eindstand 2-3.