Vraag 4.000 euro aan voor de buitenruimte

REGIO - Wie een leuk idee om bewegen in de buitenruimte aantrekkelijker te maken kan maar liefst 4.000 euro aanvragen. De voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte is weer geopend. Met name gemeenten, (sport)organisaties, sport- en wijkverenigingen, scholen, zorginstellingen en stichtingen met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen. De aanvraagprocedure is laagdrempelig

De vorige edities waren een groot succes. Zo is in Delft nieuwe belijning aangebracht op het sportveld, zodat de kinderen kunnen tennissen, basketballen én voetballen. In Oostvoorne heeft een fysiotherapeut een bankje aangevraagd bij de jeu-de-boulesbaan. Hierdoor is een mooie ontmoetingsplek ontstaan op het dorsplein. Verder is in Arkel een groen, klimaatadaptief en avontuurlijk schoolplein gecreëerd in plaats van de oude, grijze speelplek. De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice Zuid-Holland hebben opnieuw de handen ineengeslagen.

Voor meer informatie over de Voucherregeling sport- en beweegaanbod openbare ruimte én het doen van een aanvraag, kan men terecht op www.teamsportservice.nl/voucherregeling/. Aanvragen tot 15 juni.


Klaverjassen bij WCR

RHOON – Op vrijdag 5 mei kan men weer klaverjassen in de kantine van WCR aan de Omloopseweg 6e in Rhoon. De kantine is om 19.30 uur open, het klaverjassen begint om 20 uur. Bij klachten graag thuisblijven.


Computerhulp

POORTUGAAL - Voor hulp bij desktops, laptops, mobiele telefoons en tablets kan men terecht bij Computerhulp. Iedere maandagmorgen tussen 9.30 en 12 uur in De Boekenstal.

Voorkom lang wachten door aan te melden via 06 - 13550240. Kosten 2 euro per uur.