Schapen uit sloot gered

RHOON - Op de Molendijk renden drie schapen vrijdagavond 17 maart in de sloot omdat ze werden aangevallen door twee honden.

De honden waren uit een tuin losgebroken en kwamen in het weiland terecht. Daar vielen zij de schapen aan die de sloot in vluchtten. 

De eigenaar van de honden was snel ter plekke en heeft de honden weggehaald. Brandweer Albrandswaard kwam om de schapen uit de sloot te halen. Er was al een schaap overleden. De brandweer besloot om alleen de twee levende schapen er uit te halen.


Groove in Rhoon

RHOON - Dansen op muziek van coverband M-Bush, feestband Lijn 7 en dj Barry Paf, van top 40 muziek tot oude classics. Dat kan op 15 april bij het indoorfestival Groove in sporthal Rhoon. Groove is een muzikale term voor een reeks noten dat dwingt tot dansen/bewegen op muziek. Een perfecte naam dus, voor een swingend feest.

Er is plaats voor 650 bezoekers van boven de 18 jaar. 

Bezoekers wordt gevraagd om zoveel mogelijk met de fiets, lopend of het ov te komen. Kaarten kosten 25 euro. Ga naar www.grooveinrhoon.nl voor meer informatie en kaarten.


Appelboom enten

RHOON - Bij boerderij De Buytenhof kan men op 25 maart en 1 april een workshop appelboom enten volgen. Vrijwilliger Ben geeft de workshop. Na afloop kan men het eigen appelboompje mee naar huis nemen.
www.debuytenhof.nl.