Hulp bij belastingaangifte

ALBRANDSWAARD - Welzijn Albrandswaard biedt hulp bij het invullen van de belastingaangifte 2022. Door sponsoring van de Lions Club Rhoon kunnen ze deze dienst gratis aanbieden

Inwoners van Albrandswaard met een inkomen binnen de grens van de zorgtoeslag - 30.000 euro voor alleenstaanden en 38.000 euro voor gehuwden - kunnen gebruik maken van de gratis hulp aangifte Inkomstenbelasting 2022.

ZZP-‘ers en Ondernemers zijn uitgesloten. 

Wie AOW en een een klein pensioen heeft, krijgt bijna altijd een teruggave. 

In samenwerking met een vaste groep HUBA vrijwilligers houdt Welzijn Albrandswaard dit jaar twee invuldagen. Donderdag 6 april tussen 9 en 13 uur in De Boekenstal, Dorpsstraat 34 in Poortugaal en woensdag 12 april tussen 9 en 13 uur in Wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41, Rhoon. 

De sluitingsdatum voor aanmelding is 30 maart 2023

De deelnemers van vorig jaar krijgen automatisch bericht met de vraag of zij ook dit jaar weer mee willen doen.

Aanmelden via vraagwijzer@welzijnalbrandswaard.nl of 010-5011222 van maandag tot en met donderdag tussen 9 en 15 uur en op vrijdag tussen 9 en 12 uur.
Bij aanmelding zijn de volgende gegevens nodig: naam, adres, woonplaats, geboortedatum, BSN-nummer en telefoonnummer.


Stijldansen in De Brinkhoeve

POORTUGAAL – De nieuwe stijldanslessen van Lucky Dancing starten op dinsdag 4 april in De Brinkhoeve. 

Dinsdag 19 uur stijldansen halfgevorderd en om 20.30 uur stijldansen beginners. De eerste les is altijd een gratis proefles. Men krijgt les van een enthousiaste dansleraar en assistente. Dansen is een leuke manier van bewegen, ontspannen, mensen ontmoeten en een gezellig avondje uit. Geen saaie oefeningen in een strak pak, maar vanaf de eerste minuut al lekker swingen.

Meer informatie via www.
luckydancing.nl of 06-53720304.