Peuters en opa's en oma's genoten van de pannenkoeken.
Peuters en opa's en oma's genoten van de pannenkoeken. Foto:

Pannenkoeken eten bij De Speeldoos

RHOON - De Speeldoos deed mee aan Pannenkoekendag. De opa’s en oma’s van de peuters werden uitgenodigd en die lieten zich dat geen twee keer zeggen. De tafels waren gedekt en een aantal ouders hadden de pannenkoeken gebakken. Het was een gezellige boel met al die opa’s, oma’s en peuters. 


Benefiet Bridgefestival in Poortugaal 

ALBRANDSWAARD - De Lionsclub Rhoon Oude-Maas en bridgeclub De Stokpaartjes houden op zaterdag 22 april voor de 15e keer ‘Het Benefiet Bridgefestival’ in Poortugaal.

Iedereen kan inschrijven. De drive vindt plaats in De Brinkhoeve. Er wordt gespeeld in drie lijnen, op het eigen spelniveau. In elke lijn zijn mooie prijzen. In de A-lijn wordt gespeeld om de wisselbeker. De organisatie verzorgt koffie, wat lekkers, een warm- en koud lunchbuffet, drankjes en hapjes.
Aanvang drive: 10 uur, aanwezig 9.30 uur. Prijsuitreiking rond 17.30 uur. Inschrijfgeld 45 euro per paar. Men schrijft zich in door dit bedrag over te maken op bankrekening : NL27 INGB0008092147 t.n.v. M. van Praag o.v.v. de namen van de beide deelnemers en speelsterkte. Bellen kan ook: 010-5013625, of mail:vpraag@kabelfoon.nl.
Sponsors kunnen vanaf 50 euro adverteren in het programmaboekje. De opbrengst is bestemd voor de Stichting De Zeeland.


Gezondheidsspreekuren in elke woonkern

ALBRANDSWAARD - Het Gezondheidsspreekuur Boerderijtje Rhoon wordt elke eerste vrijdag van de maand gehouden, dus 7 april van 14 tot 15 uur.
Gezondheidsspreekuur Boekenstal Poortugaal is elke eerste dinsdag van de maand, dus 4 april van 11 tot 12 uur.
Gezondheidsspreekuur Wijkcentrum Portland elke laatste dinsdag van de maand, dus 28 maart en 25 april van 12.30 tot 13.30 uur.
Vrije inloop, geen kosten. Laat de bloeddruk meten, bloedsuiker controleren of ga in gesprek met de ouderenadviseur.