pgpoortugaal.nl of via telefoonnummer 06-83 42 54 91.

Online: kerkdienstgemist.nl/stations/1562-Gereformeerde-Ge

Open kerken in Albrandswaard

ALBRANDSWAARD - Elke tweede en vierde donderdag van de maand van 14 tot 16 uur is men welkom bij de Open Kerk in gebouw De Haven, Emmastraat 9 in Poortugaal. Kom gezellig langs voor een gezellig samenzijn met een kopje koffie of thee.
Elke woensdagmorgen van 10 tot 12 uur is men welkom in De Ontmoetingsruimte van de Maranathakerk in Rhoon voor een gezellig praatje en een kopje koffie. Elke woensdag kan men terecht in de Open Kerk in de Dorpskerk in Rhoon van 14 tot 16 uur. Ook in de Willibrorduskerk kan men terecht: elke vrijdag begint er om 10 uur een eucharistieviering, met daarna (vanaf half 11 tot half 12) gelegenheid voor een kopje koffie in de pastorie.

Goede eerste helft RWA, niet voldoende om resultaat te boeken

RHOON – Van het weekend speelde RWA de uitwedstrijd tegen Vriendenschaar uit Hardinxveld Giessendam. De heenwedstrijd werd er nipt verloren. Dit keer waren de eerste twee goals nog wel voor de thuisploeg maar was het RWA die het betere en slimme van het spel had. Gedurende de eerste helft stonden ze steeds voor, maar konden ze niet uitlopen. En dan voelde een ruststand van 8-8 een beetje teleurstellend.

Na de rust nam Vriendenschaar de wedstrijd over en kwam al snel met vijf punten voor. RWA knokte zich een weg terug, maar uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met een score van 20-15.

Aankomende week speelt RWA thuis, in sporthal Rhoon om 17.45 uur.

WCR vergeet de koploper echt pijn te doen

RHOON - In de heenwedstrijd hebben de ploegen 1-1 gelijk gespeeld door een late gelijkmaker van Hermes DSV. De ploegen waren gelijkwaardig. Toch was het gat op de ranglijst inmiddels opgelopen tot twaalf punten.

De wedstrijd was nog maar net begonnen en de bal lag voor WCR helaas al op de stip. Een lichte duw werd genadeloos afgestraft door de scheidsrechter. Hermes faalde niet, 0-1. WCR was strijdlustig en ging voor iedere bal. Een aantal kansen werden niet benut. Na een half uur probeerde Hermes wat terug, maar de organisatie bij WCR stond prima.

Vlak voor rust viel de gelijkmaker. Cuca wist vanaf de zestienmeter met een geplaatst schot de verre hoek te vinden, ruststand 1-1.

Na rust domineerde WCR de wedstrijd. Hermes beperkte zich tot verdedigen en lange ballen naar voren. Iedereen voelde dat de tweede treffer van WCR eraan zat te komen. Helaas kon de ploeg uit Rhoon het overwicht niet op het scoreboard uitdrukken. Er werd de tweede helft niet meer gescoord, eindstand 1-1.

Ten slotte een eervolle vermelding voor de scheidsrechter die twaalf gele kaarten wist te trekken tijdens deze sportieve wedstrijd, inclusief twee kaarten voor beide trainers.