Afsluitingen Spijkenisserbrug

SPIJKENISSE - Rijkswaterstaat voert van maandag 20 op dinsdag 21 maart en van dinsdag 21 maart op woensdag 22 maart ‘s nachts een reguliere functionele test uit aan de Spijkenisserbrug. Tijdens deze nachten wordt getest of alle technische installaties van de brug nog goed functioneren. De brug is hiervoor in beide richtingen afgesloten voor alle wegverkeer. De brug blijft wel open voor (brom)fietsers en voetgangers. Automobilisten en vrachtwagenchauffeurs worden omgeleid via de Botlekbrug en moeten rekening houden met extra reistijd.

Afsluitingen
Op maandag 20 maart 21 uur tot dinsdag 21 maart 5 uur
Op dinsdag 21 maart 21 uur tot woensdag 22 maart 5 uur

Informatie
Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).


Rondleiding Kasteel

RHOON - De commissie rondleidingen van het Kasteel van Rhoon geeft zondag 26 maart om 14 uur een tour door het Kasteel om men kennis te laten maken met de gebruiken en historie van dit monument door de jaren heen.
De rondleiding duurt ongeveer een uur, er wordt in diverse groepen van maximaal tien personen in en rond het Kasteel gelopen. Rondleiding kost 2,50 euro en reserveren kan via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.


Wildplukwandeling

RHOON - Samen met wildpluk expert Judith Stivaktas gaan de deelnemers van de workshop wildplukwandeling voor volwassenen, de natuur in en ontdekken ze de wereld van de eetbare kruiden en planten. Hierna wordt er kruidenthee gemaakt, een wildplukhapje en er wordt afgesloten met een lunch. 

De workshop is op woensdag 22 en op zaterdag 25 maart. www.debuytenhof.nl.