De kinderen bakten pannenkoeken.
De kinderen bakten pannenkoeken. Foto:

Pannenkoeken voor mantelzorggezinnen

ALBRANDSWAARD - Mantelzorg Adviespunt Welzijn Albrandswaard hield op vrijdag 10 maart een pannenkoekenavond voor jonge mantelzorggezinnen in Het Lokaal. Gezinnen met kinderen tussen de 5 en 18 jaar, waarin sprake is van zorg, kwamen genieten van versgebakken pannenkoeken. De avond stond volledig in het teken van elkaar ontmoeten.
Terwijl de ouders met elkaar zaten te praten vertoonden de kinderen hun bakkunsten in de keuken en serveerden zij de pannenkoeken. Er werd hard gewerkt in de keuken en veel plezier gemaakt. Na het eten konden de kinderen zich volop vermaken met knutselen en gamen. Een zeer geslaagde avond in een fijne ontspannen sfeer waarin ouders herkenning vonden in elkaars verhalen.
Het Mantelzorg Adviespunt ondersteunt en adviseert mantelzorgers van alle leeftijden en organiseert regelmatig activiteiten. Informatie: mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl of 010-5018322.


Digitale agenda

In onze digitale agenda staan alle activiteiten in Poortugaal en Rhoon. Bekijk de agenda via www.deschakelalbrandswaard.nl/agenda. Zelf een agendapunt aanmelden? Mail dan naar redactiealbrandswaard@barlokalemedia.nl.