Bastiaan Schellekens bij Het Terphuis.
Bastiaan Schellekens bij Het Terphuis. Foto:

Gratis hardlooptraining bij Het Terphuis

POORTUGAAL - Bastiaan Schellekens, hardlooptrainer, bewegingstechnoloog en running productspecialist, geeft op zaterdag 8 april een gratis hardlooptraining bij Het Terphuis tussen 9.30 en 11 uur. Leer de hardlooptechniek te verbeteren en het hardlopen langer vol te houden. 

Bastiaan leert de deelnemers de basis voor een goede warming-up, drie oefeningen om de techniek te verbeteren en men maakt kennis met verschillende hardloopspellen. Van echte beginner tot gevorderde lopers: iedereen is van harte welkom. Het wordt een speelse training waarna men de eigen training leuker en effectiever kan maken. 

Na de training is er nog gelegenheid om individuele vragen over bijvoorbeeld schoenen of een trainingsschema te stellen

Bastiaan loopt op zondag 23 april de London Marathon en zamelt met een leuke actie geld in voor Het Terphuis. Alles over deze actie is te vinden op www.hetterphuis.nl/marathon.

Aanmelden voor de training kan via bastiaanschelle
kens@gmail.com tot 5 april.


Live Kinderconcert in Rhoon op 1 april

RHOON - Muzikanten en leerlingen uit Rhoon, Poortugaal en omgeving geven zaterdag 1 april een Kinderconcert. Het programma is speciaal gericht op de jeugd van Albrandswaard in verband met de Kindermuziekweek, maar het bevat een programma voor alle leeftijden.  
Voor de pauze: zes eeuwen muziek (ca 18 korte stukken) Na de pauze:
Paul Murtha: Epic Games, Michael Kamen: De Drie musketiers, Elton John: The Lion King, Bert Apermont: Gulliver’s Travels, Jan Groenteman: Ik en Jij, Robert Ramaker: Iedereen verstaat muziek.  

Maranathakerk, Rhoon van 14 tot 16 uur. De toegangsprijzen zijn 5 Euro (jeugd tot 12) en 7,50 euro. Kaartverkoop aan de zaal vanaf 13.15 uur. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Marantahakerk en door bijdragen van het Wijnhuis, MonnoM-kinderkleding en van Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard.