Fotografie Aad Kraaijenbrink.
Fotografie Aad Kraaijenbrink. Foto: Picasa

RWA verpulvert directe concurrent

RHOON – Van het weekend stond de eerste do-or-die wedstrijd op het programma bij RWA, thuis tegen HKV/Ons Eibernest, de directe concurrent met 1 punt meer voor aanvang van deze wedstrijd. Bij de start lag binnen een paar seconde de eerste bal er al in en nam RWA verder het heft in handen. De rust werd behaald met een mooie 11-6 voorsprong.
In de tweede helft waren ook direct de eerste vijf goals voor RWA. De uiteindelijke eindstand werd 23-12.
Mooi was de invalbeurt en het debuut van publiekslieveling Remco Gorter die het publiek nog deed opveren. Omdat ook RWA 2 de winst pakte tegen dezelfde Haagse tegenstander, was het een fijne 4-punter.

Zaterdag start de wedstrijd in sporthal de Wielewaal in Hardinxveld Giessendam om 18.10 uur.

WCR weet weer wat winnen is

RHOON - Na twee nederlagen wist WCR dat een overwinning cruciaal was om aan de bovenkant van de middenmoot te blijven.
WCR begon vrij matig aan de wedstrijd mede door het extreem zware en hobbelige veld. VOB wist de eerste kansen van de wedstrijd niet te benutten. Gedurende de wedstrijd bleek doelman Arjan meerdere malen een heuse sta in de weg wanneer VOB gevaarlijk dreigde te worden.
Vrijwel de eerste kans voor WCR was meteen raak. Jordy stuurde Jeremy weg, die na een goede kapbeweging de bal hard binnen wist te schieten. Enkele minuten later weer een combinatie van het tweetal met als eindstation Bas die ook de bal hard binnenschoot, 0-2.
Na rust een kickstart voor WCR. Jeremy wist te profiteren van een te korte terugspeelbal en maakte zijn tweede van de dag. Verder was de tweede helft niet hoogstaand, maar WCR wist nog twee goede goals via Bas en Darragh te maken. Eindstand 0-5.