Gesprongen waterleiding

RHOON – Op de Molendijk was zaterdagmorgen 11 maart de waterleiding gesprongen en hierdoor spoot het water meters hoog de lucht in en liepen meerdere kelders en tuinen vol met water. De brandweer schaalde op naar middelhulpverlening en kreeg hulp van de collega’s uit Hoogvliet.

Het waterbedrijf Evides heeft de waterleiding uiteindelijk afgesloten. De brandweer heeft met meerdere pompen het water uit de kelders van de woningen gepompt.


Losgewaaid zonnescherm Bartokstraat

RHOON – Een bewoonster van een portiekwoning op de Bartokstraat zag dat door de harde wind haar zonnescherm los was gewaaid. 

De brandweer heeft het zonnescherm vakkundig verwijderd om te voorkomen dat het naar beneden zou vallen.


Paasbingo

POORTUGAAL - Op woensdag 5 april houdt Welzijn Albrandswaard een Paasbingo in Wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 in Poortugaal. Van 10 tot 12 uur, negen rondes met leuke Paas-prijzen. Deelname 5 euro. Aanmelden 010-5018322.


Snuffelloods

RHOON - De Snuffelloods naast de Maranathakerk is zaterdag 18 maart tussen 14 en 16 uur open voor de verkoop van tweedehands spullen. Gedurende de openingstijd kunnen nog goed bruikbare spullen worden ingeleverd, met uitzondering van boeken en meubels. De Maranathakerk staat aan de Kleidijk 2.