sv Poortugaal neemt puntje mee uit Zeeland

POORTUGAAL - Afgelopen zaterdag speelde sv Poortugaal voor de competitie de uitwedstrijd tegen Goes. Op voorhand geen gemakkelijke wedstrijd, omdat de Zeeuwen op een vierde plaats staan en deze sterke competitie op landelijk niveau.
Via een strafschop nam Goes in 33e minuut een voorsprong dankzij Daniël Wissel. Kort voor rust bewees Smally Lake andermaal zijn waarde voor het elftal en zorgde voor de gelijkmaker. Valk voor de rust zorgde Claude de Smit voor een nieuwe voorsprong voor de thuisploeg.
Een mooie 2-2 die onterecht wegens vermeend buitenspel werd afgekeurd, viel later in de tweede helft alsnog. In de 76e minuut tekende invaller Niels Groeneveldt voor de gelijkmaker.

Komende zaterdag ontvangt sv Poortugaal om 14.30 uur Zwaluwen.

Klaverjassen bij WCR

RHOON – Op vrijdag 10 maart kan men weer klaverjassen in de kantine van WCR aan de Omloopseweg 6e in Rhoon. De kantine is om 19.30 uur open, het klaverjassen begint om 20 uur. Bij klachten graag thuisblijven.

Lokale VVD'ers bij de verkiezingen

REGIO - Op 15 maart 2023 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten van Zuid-Holland en voor het Waterschap Hollandse Delta. Een aantal VVD’ers uit Albrandswaard doet aan deze verkiezingen mee.

De VVD kiest voor het realiseren van meer woningen in Zuid-Holland, voor goede kansen op leren en werk, in een gezonde omgeving en met de natuur dichtbij.

Vanuit deze regio doen drie VVD’ers mee aan deze verkiezingen, te weten Marco Goedknecht op plaats 33, Edward Piena op plaats 34 en Elco Jongeneel op plaats 22.

Veilige dijken, de zoetwatervoorziening behouden en het waterschap dichterbij ons allemaal brengen. Dat zijn de speerpunten voor de VVD in waterschap Hollandse Delta. Verder staat de VVD voor het tegengaan van wateroverlast, de gevolgen van droogte beperken, goed onderhoud van de zuiveringen en nuchter omgaan met de natuur. Vanuit deze regio staat Leon van Noort op plaats 17.