Teleurstellende nederlaag WCR

RHOON - WCR speelde zaterdag thuis tegen Egelantier Boys. WCR miste vijf spelers en moest dus op een zwaar bespeelbaar veld met een gewijzigde opstelling starten.
WCR bepaalde het spel in de beginfase van de wedstrijd. Het was heer en meester zonder echt grote kansen te creëren. Rond de 20e minuut kwam een aanvaller van Egelantier Boys een-op-een met de keeper. Robert wist met een keurige sliding de bal weg te spelen, maar de scheidsrechter oordeelde vanaf de middellijn; penalty. Zelfs was er verbazing bij Egelantier Boys, maar het cadeautje werd gretig uitgepakt, 0-1. Tien minuten later vond een soortgelijke situatie plaats, waarbij WCR een vrije trap kreeg in plaats van een strafschop.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Er was een handje vol kansen, maar het vizier stond niet op scherp. WCR kreeg in de 50e minuut een penalty na een handsbal. Net als de vorige penalty’s werd deze niet verzilverd. Nog geen minuut later lag de bal na een uitbraak weer in het netje bij WCR, typerend voor de wedstrijd. Uiteindelijk viel de 0-3 nog waarbij de offday compleet was.